Svetsarprövning

Här kan du köpa allt inom jord i Göteborg med omnejd!

När du köper exempelvis planteringsjord av oss på TB Jord levererar vi jorden hem till din dörr – i hela Göteborgsområdet med omnejd.

Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut jorden samt hjälper till att bära. Lyft inte i onödan – när vi finns!

Svetsarprövning

inom ISO 9606 i samarbete med AFRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum libero nisl, tempor a mi non, elementum scelerisque lectus. Ut sagittis libero ac est fermentum

Jord i Storsäck

Stora volymer, bra pris & hög kvalité!

Jord i storsäck är en av våra mest uppskattade produkter på grund av hur lättarbetad jorden är utan att kladda. Jorden kommer från Hasselfors så vi garanterar en hög kvalité. Säcken är på ca 1.500 kilo och placeras med kran där ni vill ha den.

Jord i påse

U-Jord 50 L

U-jord är det bästa valet till sommarblommor av alla slag. Jorden ger en otrolig blomning i urnor, amplar och balkonglådor.

P-Jord 50 L

P-jord är en mycket bra jord för odling av många olika slags växter. Den används med fördel till omskolning och vidareodling av småplantor eller till vanliga krukväxter.

Täckbark 50 L

Grov struktur. En ren naturprodukt bestående av välblandad ogräsfri barrträdsbark.

Plantjord 50 L

Välsammansatt jordprodukt med tillsatts av långtidsverkande naturgödsel. Lämplig för plantering i rabatter, urnor.

Barkmull 50 L

Barkmullens användningsområden är jordförbättring i kompakta jordar och som täckmaterial och vintertäckning. Ogräsfri barrträdsbark.

Eko-jord 50 L

Till ekologisk odling. En jord till alla typer av ekologisk odling. Passar både till yrkes- som hobbyodlare. Godkänd av KRAV.

Torv 300 L

Naturlig ogödslad och okalkad vitmossetorv med lågt pH. Till jordförbättring och odling av kalkskyende växter som till exempel: Azalea och Rhododendron.

Gödsel 40 L

Hos TB jord kan du köpa vår populära färska kogödsel av bästa kvalité som är klar att läggas ut. Vi kan även ordna fram specifik gödsel efter förfrågan.

Kom i kontakt med oss redan idag

Tveka inte för att kontakta oss för vidare frågor eller uppdrag